Stela Popescu a revenit, luna aceasta, pe scenă în rolul Chiriței în spectacolul „Chirița la Iași”. Spectacolul făcea deliciul micilor spectatori și nu numai.


Jucat pe scena Palatului Național al Copiilor, vizionat de sute de elevi, veniți cu autocarele, cu profesori și învățători, din toate sectoarele din București, dar și din alte orașe apropiate de capitală, spectacolul se bucura de un mare succes.

După cum explicau organizatorii pe pagina de internet unde se vindeau bilete pentru reprezentații, „Coana Chirița este emblematică și reprezentativă pentru societatea în care a trăit  Vasile Alecsandri. Surprinzător, și pentru a noastră, după mai bine de 100 de ani, pentru că instituțiile abuzive și moravurile îndoielnice sunt prezente oricând. Subiectul este serios, maniera este comică, iar Stela Popescu uimitoare în rolul moldovencei parvenite și inculte”.Chirița la Iași este un musical de Roman Vlad, inspirat din piesa lui Alecsandri, în regia lui Dan Tudor,  în care comicul de situație, de caracter și de limbaj se întrepătrund în conturarea unor personaje savuroase. Coregrafia este semnată de Ștefan Soare, iar scenografia de Viorica Petrovici.  Își dă concursul trupa de balet a Teatrului Stela Popescu.

„Vă invităm, așadar, la o comedie clasică unde atmosfera de epocă este foarte bine surprinsă atât prin text cât și prin dans, un spectacol pentru toate vârstele care educă și distrează deopotrivă”, anunța trupa condusă de Stela Popescu.


Loading…

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/afis-stela.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/afis-stela-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Stela Popescu a revenit, luna aceasta, pe scenă în rolul Chiriței în spectacolul „Chirița la Iași”. Spectacolul făcea deliciul micilor spectatori și nu numai. Jucat pe scena Palatului Național al Copiilor, vizionat de sute de elevi, veniți cu autocarele, cu profesori și învățători, din toate sectoarele din București, dar și...

Preluat de la EVZ