Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit cum a privit moţiunea PNL, care a picat la votul în Plen, dar și despre absenţa social-democraţilor de la vot.


“A fost un demers, e dreptul constituţional al PNL. Am fost întrebat dacă a boicotat PSD. Nu înţeleg întrebarea. Când se depune o moţiune, trebuie să te asiguri că ai semnături, că ai cvorum. Un text plin de invective, de minciună, niciun program.”, a declarat Liviu Dragnea.


Moțiunea de cenzură  pentru demiterea Guvernului Tudose a picat. Moțiunea nu a reușit să strângă 233 de voturi „pentru” necesare pentru a fi adoptată, după ce parlamentarii PSD, ALDE și UDMR au refuzat să voteze.

Au fost 159 de voturi „pentru”, 3 „împotrivă” şi 23 de abţineri. Votul a fost secret cu bile.

Aleșii coaliției de guvernare au boicotat ședința, ieșind din sală. Cei doi președinți ai Camerelor Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au refuzat să conducă lucrările plenului reunit.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit cum a privit moţiunea PNL, care a picat la votul în Plen, dar și despre absenţa social-democraţilor de la vot. 'A fost un demers, e dreptul constituţional al PNL. Am fost întrebat dacă a boicotat PSD. Nu înţeleg întrebarea. Când se depune o moţiune,...

Preluat de la EVZ