Alexandru Arșinel spune că moartea Stelei Popescu este o dramă pentru toți românii. Marele actor a ajuns la casa celei care i-a fost timp de 39 de ani colega pe scenă.

“Avea spectacol zilele astea. Nu ne vine a crede la nimenea. Este o mare dramă pentru toți cei care au iubit-o, dar pentru mine vă dați seama”, a declarat Alexandru Arșinel.

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost, timp de 39 de de ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pee scena teatrului și a filmului românesc.

Actrița Stela Popescu a murit, azi, la vârsta de 81 de ani, a declarat. Potrivit reprezentanților SMURD, actrița a fost găsită decedată de un membru al familiei, la domiciliul acesteia.

Potrivit medicilor, decesul ar fi intervenit cu câteva ore mai devreme

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/alexandru-arsinel-in-lacrimi-dupa-moartea-stelei-popescu-este-o-mare-drama-pentru-toti-cei-care-au-iubit-o-dar-pentru-mine-va-dati-seama-44427.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/alexandru-arsinel-in-lacrimi-dupa-moartea-stelei-popescu-este-o-mare-drama-pentru-toti-cei-care-au-iubit-o-dar-pentru-mine-va-dati-seama-44427-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv