Un TIR încărcat cu țevi metalice s-a răsturnat, pe DN 6, la aproximativ un kilometru de Vama de la Porțile de Fier, spre Orșova. Autotrenul a luat foc în urma accidentului, iar șoferul a rămas încarcerat în cabină, incendiul fiind stins de ceilalți șoferi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, Alexandru Petolescu, în urma accidentului rutier care a avut loc joi seara, circulația pe DN6 Drobeta-Turnu Severin-Orșova este oprită pe ambele sensuri, în zona Porțile de Fier I. Șoferul unui autotren a pierdut controlul direcției și s-a izbit de versantul aflat pe marginea drumului. Bărbatul a fost rănit în urma evenimentului, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerare. 

“Pompierii au acționat pentru descarcerarea șoferului autotrenului. Se efectuează manevre de resuscitare”,a declarat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți.

Din păcate, potrivit gsd.ro, șoferul tirului a decedat. 

Incendiul a fost stins de ceilalți conducători auto, înainte ca pompierii să ajungă la fața locului. Polițiștii urmează să stabiliească dacă accidentul a fost provocat de o manevră greșită a șoferului sau în urma unei defecțiuni tehnice la autotrenul înmatriculat în Olt.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-un-tir-s-a-rasturnat-si-a-luat-foc-soferul-a-murit-44444.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/accident-un-tir-s-a-rasturnat-si-a-luat-foc-soferul-a-murit-44444-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv