„S-au comis foarte multe abuzuri. Ce l-a oprit pe Dragnea să oprească aceste abuzuri? Ministrul Justiţiei, care e pus de Dragnea, domnul Tudorel Toader, putea oricând să ceară revocarea lui Kovesi”, a declarat duminică Victor Ponta, la postul Antena 3.


Ponta, NOI DEZVĂLUIRI despre întâlnirile lui Dragnea cu Kovesi


În plus, Ponta susține că Dragnea ar trebui să definească sintagma pe care o foloseşte din ce în ce mai des: „statul paralel”.

„Guvern controlat de Liviu Dragnea, Parlament controlat de Dragnea. Nu mi-a zis cu cine să mă lupt. Cine e statul paralel? Dacă se referă la 2013, nu eu tăiam porcul pentru statul paralel, ci el. El a avut protecţie mulţi ani, însă când a venit informarea de la OLAF. Cred că şi acum încearcă să negocieze cu Kovesi. Nu îmi explic de ce nu s-a schimbat până acum, când ai majoritate, un alineat dintr-o lege. Cine nu îl lasă? Nu îl lasă să schimbe Guvernul? L-a schimbat pe Grindeanu, l-a pus pe Tudose. În Parlament, trece ce vrea Liviu Dragnea. Cred că încă negociază cu statul ăla parlalel pe care nu l-a definit”, a completat fostul premier.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„S-au comis foarte multe abuzuri. Ce l-a oprit pe Dragnea să oprească aceste abuzuri? Ministrul Justiţiei, care e pus de Dragnea, domnul Tudorel Toader, putea oricând să ceară revocarea lui Kovesi”, a declarat duminică Victor Ponta, la postul Antena 3. Ponta, NOI DEZVĂLUIRI despre întâlnirile lui Dragnea cu Kovesi În plus,...

Preluat de la EVZ