Doi polițiști din Argeș au fost răniți, azi, după ce au încercat să oprească, în trafic, un bărbat despre care dețineau informații că nu are permis de conducere. Omul nu a oprit, iar în timpul urmăririi a virat brusc lovind mașina Poliției pe care a proiectat-o în șanț.

Incidentul s-a petrecut duminică, în comuna Vedea județul Argeș, după ce oamenii legii au încercat să oprească, în trafic, un bărbat despre care deține informația că nu are permis de conducere.

“Primele informații sunt că polițiștii din patrulă au observat un bărbat care conducea un autoturism și despre care dețineau informații că nu are permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor. Polițiștii au încercat să îl depășească moment în care șoferul a virat brusc și a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir.

Acesta a afirmat că mașina condusă de polițiști a fost proiectată într-un șanț, cei doi fiind ușor răniți.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș a am mai precizat că această cauză a fost preluată de un la procuror și că este doar o “chestiune de timp” până când bărbatul care a provocat accidentul va fi prins.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/politisti-raniti-dupa-ce-un-sofer-a-intrat-in-masina-lor-incercand-sa-scape-44283.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/11/politisti-raniti-dupa-ce-un-sofer-a-intrat-in-masina-lor-incercand-sa-scape-44283-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv