Suveranul Pontif s-a exprimat la încheierea unei conferinţe de două zile de la Vatincan, la care au asistat şi preşedintele Parlamentului european Antonio Tajani, dar şi vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, potrivit AFP, citată de digi.ro.

SECRETUL TERIBIL AL VATICANULUI… Papa Francisc A RUPT TĂCEREA DUPĂ SECOLE: „Raiul nu este…”

Deşi nu a făcut nicio referire la situaţia din Catalonia, Papa Francisc a vorbit despre solidaritate, eforturi comune şi sacrificii.

„O Uniune Europeană care, în criza cu care se confruntă, eşuează în a găsi sensul de a fi o comunitate unică ce susţine şi ajută membrii săi – şi care nu este decât o adunare de mici grupuri de interese – nu ar rata doar una dintre cele mai mari provocări ale istoriei sale, dar şi o mare oportunitate pentru propriul viitor”, a declarat Papa.

Papa Francisc N-A MAI RĂBDAT şi A SPUS tot CE GÂNDEŞTE despre pedofili. Rumoare la Vatican!

În discursul său, Papa a avertizat despre pericolele care apar în Europa: „Grupările extremiste şi populiste găsesc un teren fertil în numeroase ţări”, a spus Suveranul Pontif.  La rândul său, preşedintele Parlamentului european a evocat un „risc de revenire la intoleranţă şi xenofobie”.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Suveranul Pontif s-a exprimat la încheierea unei conferinţe de două zile de la Vatincan, la care au asistat şi preşedintele Parlamentului european Antonio Tajani, dar şi vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, potrivit AFP, citată de digi.ro. SECRETUL TERIBIL AL VATICANULUI... Papa Francisc A RUPT TĂCEREA DUPĂ SECOLE: „Raiul nu este...”Deşi...

Preluat de la EVZ