În județul Maramureș, mai mulți șoferi au rămas în trafic, după ce nu au mai putut să înainteze din cauza zăpezii de pe șosea. Iar în județul Harghita, un drum a fost blocat după ce, din cauza vântului, mai mulți copaci au căzut la pământ.

Ninge în Maramureș, iar la Cavnic au apărut primele probleme în trafic. Două autoturisme aflate în pasul ce leagă Cavnicul de Budești, pe DJ186 (Maramureșul Istoric) nu mai pot înainta din cauza derdelușului de pe drum.

Și pe Gutinul a început să ningă puternic. Stratul de zăpadă care se depune le dă bătăi de cap șoferilor, mai ales celor care nu și-au echipat corespunzător mașinile pentru sezonul rece.

Vântul puternic și ninsoara nu au cauzat probleme doar șoferilor din Maramureș. Majoritatea cetățenilor din orașul Cavnic au rămas fără curent electric, potrivit actualmm.ro.

Trafic blocat pe DN 12C, din cauza unor copaci căzuți pe șosea

Circulația rutieră a fost blocată, azi, pe DN 12C la ieșirea din localitatea Lacul Roșu către Gheorghieni, din județul Harghita, din cauza unor copaci căzuți pe șosea, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române. Din fericire, nu există victime sau pagube materiale.

Vă reamintim că la această oră este in vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol pentru zonele montane și o avertizare cod galben de temperaturi scăzute și vânt intens pentru restul țării.

În Maramureș, Transilvania și zona deluroasă a Crișanei și a Moldovei se vor semnala precipitații mixte.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/ninsoarea-si-viscolul-fac-deja-probleme-in-trafic-masini-blocate-copaci-doborati-de-vant-43533.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/ninsoarea-si-viscolul-fac-deja-probleme-in-trafic-masini-blocate-copaci-doborati-de-vant-43533-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv