Peste 100 de persoane s-au adunat, în această seară, în Piața Unirii din Capitală, pentru a comemora victimele din Clubul „Colectiv”, la doi ani de la producerea tragicului eveniment, aceștia urmând să plece, în marș, către Piața Bucur, unde a avut loc incendiul.

Rude, prieteni și supraviețuitori au venit în Piața Unirii pentru a aduce un omagiu victimelor care și-au pierdut viața în incendiul din Clubul „Colectiv”, în cadrul unui eveniment intitulat, simbolic, „Marșul Chitarelor”.

Oamenii vor pleca, în marș, spre Piața Bucur, unde se afla, până acum doi ani, Clubul „Colectiv”.

Potrivit organizatorilor, în jurul orei 22:33, ora la care a avut loc incendiul, în urmă cu doi ani, participanții la eveniment vor cânta mai multe piese, la chitară.

Brigada de Poliție a Capitalei a anunțat că mai multe străzi vor fi blocate, în momentul organizării marșului. Astfel, de la Piața Unirii până la Piața Bucur, traficul va fi închis, alternativ.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/remember-colectiv-zeci-de-persoane-comemoreaza-victimele-incendiului-in-capitala-43502.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/10/remember-colectiv-zeci-de-persoane-comemoreaza-victimele-incendiului-in-capitala-43502-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv