Ştefan Mureşan se află pe utilaj de cinci ore, scrie realitatea.net.

Reamintim că Sever Mureşan a fost achitat  într-un dosar care viza falimentul Băncii Dacia Felix, cei doi fiind acuzaţi de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, gestiune frauduloasă şi abuz în serviciu.

Sever Mureşan a fost judecat alături de Mircea Horia Hossu – fostul director al băncii Dacia Felix -, acuzat de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, gestiune frauduloasă şi abuz în serviciu. Cei doi au fost arestaţi în ianuarie 1997 şi eliberaţi, din motive de vicii de procedură (o grefieră a uitat să semneze unele acte – n.r.) în luna iunie acelaşi an. Procesul celor doi a început în octombrie 1997, dosarul plimbâdu-se de la o instanţă la alta, iar în final, în 2005, s-a dat o soluţie de achitare de către Tribunalul Constanţa.

Omul de afaceri s-a întors în România în mai 2008, după unsprezece luni de detenţie în Franţa. Acesta a fost achitat, în februarie 2008, de Curtea de Apel din Lyon, în dosarul privind o presupusă faptă cu caracter fiscal.  

rootstireaActualitate/EsentialSocial
 Ştefan Mureşan se află pe utilaj de cinci ore, scrie realitatea.net.Reamintim că Sever Mureşan a fost achitat  într-un dosar care viza falimentul Băncii Dacia Felix, cei doi fiind acuzaţi de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, gestiune frauduloasă şi abuz în serviciu. Sever Mureşan a fost judecat alături de Mircea...

Preluat de la EVZ