Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Liviu Dragnea, a evitat, azi, să comenteze declarațiile șefului statului, Klaus Iohannis, referitoare la atitudinea PSD față de Justiție, el arătând că Iohannis a vorbit “destul” și că a venit “supărat” din vacanță și “ne-a certat pe toți”.

“Nu vorbesc. A vorbit președintele (Klaus Iohannis, n.r.) destul. Și așa a venit supărat din vacanță și ne-a certat pe toți”, a spus Dragnea, la ieșirea din sala de plen a Camerei Deputaților, el evitând să facă declarații suplimentare.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat că Sevil Shhaideh și Rovana Plumb ar fi trebuit să demisioneze din funcțiile ministeriale deținute, aceasta fiind ”varianta optimală”, și a exprimat regretul că PSD ”face scut” în jurul celor două.

”Cred că vă amintiți de pozițiile mele pe care le-am avut în ocazii similare și, din nefericire, au fost câteva astfel de ocazii. Eu vreau să cred că România este o țară care întărește statul de drept, iar într-un stat de drept, persoane urmărite penal, judecate penal și condamnate penal, nu trebuie să fie în conducerea statului. Da, doamnele ministru trebuiau, în varianta optimală, să demisioneze. A doua variantă democratică, trebuiau să fie retrase. Faptul că PSD face scut în jurul doamnelor ministru nu este de bun augur”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/dragnea-iohannis-a-venit-suparat-din-vacanta-si-ne-a-certat-pe-toti-42612.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/dragnea-iohannis-a-venit-suparat-din-vacanta-si-ne-a-certat-pe-toti-42612-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv