Momentul în care poarta de intrare în orașul Timișoara a căzut peste mașina tânărului Vlad Baici, în timpul furtunii, a fost filmat. Studentul de 24 de ani nu a mai avut nicio șansă, pompierii fiind nevoiți să taie autoturismul pentru a-l scoate dintre fiare. 

Vlad Baici a fost strivit de poarta enormă de la intrarea în Timișoara, de pe Calea Lugojului. O echipă de la descarcerare s-a chinuit degeaba, zeci de minute, să-l scoată dintre fiarele mașinii. Tânărul era student în anul VI la Medicină Dentară, în Timișoara. 

La câteva zile de la teribilul incident, un utilizator de Facebook, Leo Luke, a postat pe pagina sa o filmare care a fost făcută de pe camera de la bordul unei mașini din trafic și care a surprins, de la distanță, momentul fatal al prăbușirii porții în timpul furtunii.

Opt oameni au murit în furtuna care a lovit duminică vestul țării. 

Sursă foto: tion

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/imagini-video-cu-momentul-in-care-poarta-de-intrare-in-timisoara-se-prabuseste-si-ucide-un-student-de-de-ani-42462.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/09/imagini-video-cu-momentul-in-care-poarta-de-intrare-in-timisoara-se-prabuseste-si-ucide-un-student-de-de-ani-42462-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv