Încă un caz care nu ne face cinste peste hotare. Un tată român stabilit în Spania a fost arestat pentru acuzaţia că a violat o fetiță de 12 ani și a abuzat sexual de alte trei minore prietene cu fiicele lui.

Conform rechizitorului, scrie inforoes,  “bărbatul, de 45 de ani, este acuzat că a dus-o de mai multe ori pe fetița de origine spaniolă, prietenă cu fiicele lui, într-un loc ferit și a pus-o să se dezbrace, după care a violat-o. Institutul medico-legal din Castellon a ridicat probe ADN atât de la victimă cât și de la acuzat”.

În acest dosar au mai apărut trei mărturii ale altor fete, care pretind că au fost molestate sexual de către român. Una dintre victime, care acum are 20 de ani, le-a povestit magistraților că avea 16 ani atunci când românul a abuzat de ea. Tânăra a mai spus că la același tratament a fost supusă și sora ei care pe atunci avea doar 10 ani.

Potrivit sursei menţionate, “ieri, românul a depus mărturie în fața completului de judecată, unde a susținut că este nevinovat. El a spus că este victima unei glume proaste pusă la cale de către fete”.

Românul negă violul, dar nu și faptul că a le-a agresat sexual. Bestia cu faţă umană riscă o pedeapsă de aproape 40 de ani de închisoare.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Încă un caz care nu ne face cinste peste hotare. Un tată român stabilit în Spania a fost arestat pentru acuzaţia că a violat o fetiță de 12 ani și a abuzat sexual de alte trei minore prietene cu fiicele lui. Conform rechizitorului, scrie inforoes,  'bărbatul, de 45 de ani,...

Preluat de la EVZ