Moscova la un pas de un act terorist. Doi presupuşi membri ai Statului Islamic au fost arestaţi în Rusia cu acuzaţia că pregăteau un atac terorist în zona Moscovei.

Anunţul este făcută de către Serviciul de Securitate Federală (FSB), potrivit căruia aceştia ar fi trebuit să acţioneze pe 1 septembrie, prima zi de şcoală  dar şi Sărbătoarea sacrificiului pentru musulmani.

Ambii suspecţi sunt originari din Asia Centrală, regiune din care proveneau şi atentatorii de la Sankt Petersburg din aprilie trecut, când în urma unui atac în metrou, au murit 14 persoane. Zilele trecute, un cetăţean rus şi trei din ţări ale Asiei Centrale, suspectaţi de legături cu ISIS fuseseră arestaţi cu acuzaţia de a fi pregătit atacuri împotriva infrastructurilor de transporturi şi a centrelor comerciale din regiunea Moscovei.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Moscova la un pas de un act terorist. Doi presupuşi membri ai Statului Islamic au fost arestaţi în Rusia cu acuzaţia că pregăteau un atac terorist în zona Moscovei. Anunţul este făcută de către Serviciul de Securitate Federală (FSB), potrivit căruia aceştia ar fi trebuit să acţioneze pe 1 septembrie,...

Preluat de la EVZ