Vara aceasta i-a mers strună frumoasei blonde, lansând hit după hit. Între spectacole, apariții cu piesele pe care le-a fredonat toată țara precum „Cine m-a făcut om mare” sau „Rămâi cu bine”, Delia a fost plecată de câteva ori în vacanțe exotice în colțurile opuse ale lumii.

Toată distracția din programul ei încărcat s-a diminuat în urmă cu câteva luni, după ce Delia s-a simțit rău. Artista a început să viziteze diverși doctori pe diverse specialități medicale, iar acești au ajuns unanim la concluzia că Delia trebuie să se lase de fumat.

Cel puțin așa susțin sursele noastre, demne de încredere. În acest sens, artista a făcut un compromis. A decis să accepte mai rar contracte pentru cântări, dar și să înlocuiască nociva țigară obișnuită cu una electronică. Din păcate, Delia fumează încă din liceu, iar dependența ei nu este ușor de depășit.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Delia are probleme de sănătate din cauza fumatului.

rootstireaActualitate/EsentialMonden
Vara aceasta i-a mers strună frumoasei blonde, lansând hit după hit. Între spectacole, apariții cu piesele pe care le-a fredonat toată țara precum „Cine m-a făcut om mare” sau „Rămâi cu bine”, Delia a fost plecată de câteva ori în vacanțe exotice în colțurile opuse ale lumii. Toată distracția din...

Preluat de la EVZ