Zeci de britanici s-au adunat în fața Palatului Kensington pentru a aduce un omagiu Prințesei Diana

Fanii Prințesei Diana s-au adunat încă de dimineață la porțile Palatului Kensington, pentru a comemora viața persoanei care a transformat familia regală din Marea Britanie, împlinindu-se 20 de ani de când Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină în Paris, informează Reuters.

Moartea Prințesei Diana a reprezentat un punct de cotitură pentru monarhia britanică, fiind considerat momentul în care Familia Regală și-a schimbat modul de relaționare cu publicul. Chiar și Regina Elisabeta a promis în acel moment că va învăța din viața Prințesei.

Joi dimineață, fanii Prințesei Diana s-au adunat în fața Palatului Kensington pentru a aprinde lumânări, într-un gest de respect față de Casa Regală.

”Ea a adus un aer proaspăt în interiorul Familiei Regale. Cu toate că familia Regală a fost puțin rece în acea perioadă, Diana avea o fire caldă și blândă. Diana a fost foarte specială și vrem să-i păstrăm memoria vie”, a declarat Caryll Foster, care a ajuns la ora trei dimineața în fața Palatului.

”Nu am întâlnit pe nimeni ca ea. Cred că a atins inima atâtor oameni datorită persoanei care era”, a declarat un alt britanic prezent în fața Palatului Kensington.

Astăzi se împlinesc 20 de ani de când Prințesa de Wales, Lady Diana, și prietenul său, Dodi al Fayed, și-au pierdut viața într-un accident de mașină la Paris, la 31 august 1997.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/zeci-de-britanici-s-au-adunat-in-fata-palatului-kensington-pentru-a-aduce-un-omagiu-printesei-diana-41745.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/zeci-de-britanici-s-au-adunat-in-fata-palatului-kensington-pentru-a-aduce-un-omagiu-printesei-diana-41745-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Fanii Prințesei Diana s-au adunat încă de dimineață la porțile Palatului Kensington, pentru a comemora viața persoanei care a transformat familia regală din Marea Britanie, împlinindu-se 20 de ani de când Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină în Paris, informează Reuters. Moartea Prințesei Diana a reprezentat un punct...

Preluat de la romania ntv