Ca să scape de pedeapsa primită pentru viol în grup, un băcăuan a ales să se căsătorească, în penitenciar, chiar cu victima sa.

Infractorul primise patru ani de pârnaie, iar ceilalți doi violatori au primit cinci, respectiv șapte ani. A fost una din primele cununii civile oficiate într-o închisoare din România, recte penitenciarul Bacău. Fericiților miri li s-au servit, după jurămintele de credință aferente, prăjituri și suc de portocale.

INFO Partea urâtă, dar corectă, a „afacerii matrimoniale” dezvăluite de EVZ, pe 21 decembrie 1993, a fost faptul că instanța judecătorească a decis că mariajul era unul de formă și a refuzat suspendarea pedepsei bărbatului încarcerat.

CV Cristina Lucescu, autoarea știrii, a fost colaboratoare la „Bulina roșie”, în secția „Investigații”, în așa numita „Eră Cristoiu”.

rootstireaActualitate/EsentialMemoria EVZ
Ca să scape de pedeapsa primită pentru viol în grup, un băcăuan a ales să se căsătorească, în penitenciar, chiar cu victima sa. Infractorul primise patru ani de pârnaie, iar ceilalți doi violatori au primit cinci, respectiv șapte ani. A fost una din primele cununii civile oficiate într-o închisoare din...

Preluat de la EVZ