Încă o reacţie extrem de dură la adresa lui Kovesi, Lazăr şi a tuturor celor care fac parte din acest nucleu, vine din partea celui mai vocal politician, Gelu Vişan, care aminteşte încă o dată despre abuzurile practicate de către „Republica Procurorilor din România”.

“Războiul Procurorilor cu țara. Sfârșitul Opresiunii”, îşi începe Gelu Vişan postarea. Procurorii din Republica Procurorilor România au pornit la război: Se războiesc cu politicienii, cu oamenii de afaceri, cu cetățenii și mai nou cu judecătorii. În țara lui Lazăr, Kovesi, Portocală și Uncheșelu Procurorii sunt totul. Pentru ei nu există justiție, adevăr, dreptate: Ei sunt începutul și sfârșitul. Episodul de ieri de la CSM, declarațiile năucitoare ale Ambasadorului SUA, acompaniat de alții, arată următoarele:

Koveși e disperată că publicarea raportului Inspecției Judiciare privind DNA va arăta adevărata față, hidoasă, opresivă, coruptă până-n măduvă a unor procurori ce conduc DNA. Frica lui Kovesi pleacă și de la rolul jucat de aceasta în Raportul privind închisorile CIA. Ce rol a jucat Koveși în raport cu CIA-ul pe tema închisorilor mult negate? Ce servicii se întorc acum?

Multe dintre anchetele procurorilor s-au făcut cu încălcarea dovedită a legii, prin parteneriate dovedit-ilegale cu SRI. Judecătorii au prins curaj și nu mai execută ordinele lui Kovesi și Securității. Unii procurori, dovediți sau nu, cum ar fi cazul lui Portocală și nu numai, sunt corupți până-n măduva oaselor, iar Koveși îi ocrotește până-n pânzele albe (…).

Optimist  Vişan mai scrie: “SRI-ul se debarasează de Kovesi și Lazăr. Asistăm la Sfârșitul urât, puturos, care umple cu duhoarea lui pestilențială toată atmosfera publică, a unui Sistem Opresiv care a condus România mulți ani, iar Lazăr și Kovesi se comportă ca doi câini atinși de turbare. Pentru ei, ca și pentru alte unelte ale Sistemului jocul s-a încheiat și cel mai probabil vor plăti” este opinia lui Gelu Vişan postată pe pagina personală de socializare.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Încă o reacţie extrem de dură la adresa lui Kovesi, Lazăr şi a tuturor celor care fac parte din acest nucleu, vine din partea celui mai vocal politician, Gelu Vişan, care aminteşte încă o dată despre abuzurile practicate de către „Republica Procurorilor din România”. 'Războiul Procurorilor cu țara. Sfârșitul Opresiunii',...

Preluat de la EVZ