SURPRIZĂ de proporții pregătită de Oana Zăvoranu. Vedeta a făcut un live pe contul de socializare, unde le-a împărtășit fanilor planurile ei.

SURPRIZĂ de proporții pregătită de Oana Zăvoranu. Vedeta a făcut un live pe contul de socializare, unde le-a împărtășit fanilor planurile ei.

Oana Zăvoranu s-a gândit, împreună cu Marius Chirca, cel care a pus bazele asociației Kola Kariola, să înființeze un partid care să militeze în exclusivitate pentru drepturile animalelor şi pentru mediu.

„Am fost săptămâna trecută la un adăpost de animale, în Belciugatele, unde am ajutat cu ce am putut şi noi. Vom face împreună o clinică veterinară, dar doar pe la anul. Nu pot să încep construcţia toamna spre iarnă… Am fost dezamăgită de oameni şi în timp am început să iubesc mai mult animalele decât oamenii. Sufletul meu vibrează 100% atunci când e vorba de animale.

CITEȘTE CONTINUAREA PE ANIMAL ZOO

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
SURPRIZĂ de proporții pregătită de Oana Zăvoranu. Vedeta a făcut un live pe contul de socializare, unde le-a împărtășit fanilor planurile ei. SURPRIZĂ de proporții pregătită de Oana Zăvoranu. Vedeta a făcut un live pe contul de socializare, unde le-a împărtășit fanilor planurile ei. Oana Zăvoranu s-a gândit, împreună cu Marius Chirca, cel...

Preluat de la EVZ