Este vorba de un caz halucinant. O angajată a unui hipermarket a refuzat să servească un client, deoarece acesta nu vorbea limba maghiară. Mai mult decât atât, aceasta s-a comportat foarte urât faţă de client.

O angajată de la un hipermarket Kaufland din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, a refuzat să servească un client doar pentru că acesta vorbea limba română.

Bărbatul a cerut o porţie de mici, iar angajata i-a luat banii, în timp ce i-a spus ceva în limba maghiară, care se presupune a fi o înjurătură.

După puţin timp, angajata îi returnează banii şi a refuzat să îl servească. Bărbatul a filmat tot incidentul şi l-a postat pe Youtube, unde a devenit viral.

Din filmarea realizată cu telefonul „victimei” reiese că acesta era tratat cu dispreţ de angajata Kaufland, dar şi de ceilalţi oameni, care îi luau apărarea acesteia.

Spre final, bărbatul decide că este mai bine să plece de acolo, deoarece localnicii au îneput să devină violenţi.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Este vorba de un caz halucinant. O angajată a unui hipermarket a refuzat să servească un client, deoarece acesta nu vorbea limba maghiară. Mai mult decât atât, aceasta s-a comportat foarte urât faţă de client. O angajată de la un hipermarket Kaufland din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, a refuzat să...

Preluat de la EVZ