Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul secund al turneului de Mare Șlem de la US Open

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, locul 54 în clasamentul WTA, a fost eliminată, joi, în turul doi al turneului de Mare Șlem de la US Open (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 20 de milioane de dolari.

Cîrstea a fost învinsă, scor 4-6, 4-6, de către letona Jelena Ostapenko, ocupanta poziției a 12-a în ierarhia mondială, după o oră și 32 de minute de joc.

În turul următor, Ostapenko, deținătoarea titlului de campioană la Ronald Garros (după ce a învins-o pe Simona Halep), o va întâlni pe câștigătoarea meciului Daria Kasatkina (Rusia, 38 WTA) – Chrstina McHale (SUA, 63 WTA).

Pentru participarea în turul secund al competiției americane, Sorana Cîrstea va încasa un cec în valoare de 86.000 de dolari și 70 de puncte în clasamentul mondial.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/sorana-cirstea-a-fost-eliminata-in-turul-secund-al-turneului-de-mare-slem-de-la-us-open-41753.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/sorana-cirstea-a-fost-eliminata-in-turul-secund-al-turneului-de-mare-slem-de-la-us-open-41753-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, locul 54 în clasamentul WTA, a fost eliminată, joi, în turul doi al turneului de Mare Șlem de la US Open (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 20 de milioane de dolari. Cîrstea a fost învinsă, scor 4-6, 4-6, de către letona...

Preluat de la romania ntv