Teo Trandafir a reușit să slăbească 63 de kilograme, iar acum este foarte mulțimită de felul în care arată.

Cu toate acestea, Teo Trandafir ține în continuare un regim alimentar destul de strict și mănâncă foarte puțin, de teamă să nu se îngrașe din nou.

Teo a povestit totuși faptul că nu îi este prea ușor să aibă mereu restricții la mâncare, chiar dacă a apelat la această operație. Ea susține că mănâncă destul de puțin și nu orice alimente.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoara şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu.

Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la “pomană”, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mâncare au dispărut!”, a mărturisit cu sinceritate Teo Trandafir, pentru wowbiz.ro.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Teo Trandafir a reușit să slăbească 63 de kilograme, iar acum este foarte mulțimită de felul în care arată. Cu toate acestea, Teo Trandafir ține în continuare un regim alimentar destul de strict și mănâncă foarte puțin, de teamă să nu se îngrașe din nou. Teo a povestit totuși faptul că...

Preluat de la EVZ