Un nou scandal sexual a ieşit la iveală la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei. O angajată lansează acuzaţii grave la adresa secretarului general.

O angajată de la ANRE a pornit un adevărat scandal sexual, după ce l-a reclamat pe secretarul general al instituţiei la Comisia de Etică, informează B1.

Potrivit primelor informaţii, angajata care ar l-ar fi reclamat pe secretarul general este chiar logodnica lui Dan Plaveti, fostul preşedinte al ANRE, din perioada 2010 – 2012.

Secretarul general, Dragoş Tănăsoiu, a fost acuzat de pentru comportament neadecvat, nicidecum de viol sau hărţuire cum s-a vehiculat în presă.

Faptul că este vorba doar despre un comportament neadecvat a fost confirmat chiar de oficialii ANRE.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SCANDAL SEXUAL într-o instituţie din ROMÂNIA.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un nou scandal sexual a ieşit la iveală la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei. O angajată lansează acuzaţii grave la adresa secretarului general. O angajată de la ANRE a pornit un adevărat scandal sexual, după ce l-a reclamat pe secretarul general al instituţiei la Comisia de Etică, informează...

Preluat de la EVZ