Maria Șarapova (locul 146 WTA) s-a calificat, aseară, în turul III la US Open, iar după victoria cu Timea Babos (59 WTA), scor 6-7 (4), 6-4, 6-1, rusoaica a fost enervată de întrebările incomode ale jurnaliștilor, la conferința de presă.

După victoria din turul III la Flashnig Meadows, „Masha” a declarat: „Cred că după cum am jucat luni, nu mai există semne de întrebare. Nu mai există îndoială că sunt din nou o adversară de temut. Simt că ceilalți sportivi mă respectă. Atunci când joc împotriva lor, mă respectă la nivelul jocului lor. Asta este important pentru mine. Am avut și reacții uimitoare din partea fanilor, după ce m-am întors, și este un sentiment special”.

Dar, imediat după aceste declarații un jurnalist a întrebat-o pe sportiva din Rusia  dacă a fost testată anul acesta, moment în care Șarapova a fost vizibil deranjată de acest lucru. „La finalul anului, Federația Internațională de Tenis va face publice aceste date”, a spus tenismena. Replica jurnalistului a fost: „Dar Federația nu oferă aceste date”, iar Șarapova a continuat: „Ba da, există un raport la sfârșitul anului”. „Chiar nu ne poți spune de câte ori ai fost testată?”, „Veți afla la sfârșitul anului” – mai continuat scurtul dialog între cei doi. Imediat, Maria Șarapova s-a ridicat de pe scaun și a părăsit subit conferința de presă.

Mai mult, rusoaica o va întâlni în turul al treilea pe americanca de 18 ani Sofia Kenin, locul 139 WTA, beneficiară a unui wild card.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Maria Șarapova (locul 146 WTA) s-a calificat, aseară, în turul III la US Open, iar după victoria cu Timea Babos (59 WTA), scor 6-7 (4), 6-4, 6-1, rusoaica a fost enervată de întrebările incomode ale jurnaliștilor, la conferința de presă. După victoria din turul III la Flashnig Meadows, „Masha” a...

Preluat de la EVZ