Din ceea ce redă deputatul Liviu Pleşoianu, pe contul personal de socializare, reiese că acel site de ştiri se comportă autoritar, ca şi cum ar coordona partidele politice. Iar atunci când vreun lider este mai liber în gândire şi exprimare, acest site intervine şi atrage atenţia că ar trebuie luat la rost în înteriorul partidului. Deputatul PSD, are şi un răspuns pentru îngrijoraţii jurnalişti dar şi pentru colegii de partid.

Iată ce scrie deputatul pe contul său de Facebook: “Întrebat de… HOTNEWS (normal) ce părere are despre afirmația mea conform căreia ambasadorul Hans Klemm ar trebui declarat persona non grata, liderul deputaților PSD, domnul Ioan Munteanu, le PROMITE de două ori… jurnaliștilor prestigiosului site că va pune în discuție… cazul meu la ședința partidului: „Pur și simplu m-ați blocat! Este o declarație pe care și-o asumă. Vă PROMIT că acest subiect va fi pe ordinea de zi. Vă PROMIT că discutăm și o să îl întrebăm de ce a făcut această declarație.”…relatează Liviu Pleşoianu.

“…Nu e nevoie să mă întrebați. Pentru că știți foarte bine răspunsul. Atâta doar că, deși presărăm aproape în fiecare propoziție câteva linguri de „Centenar” pe vârful limbii, NU ne asumăm PUBLIC ce gândim, ce simțim, chiar și ce vorbim în privat… PSD, deși avea toată îndreptățirea să o facă, nu i-a dat niciodată o replică pe măsură ambasadorului Hans Klemm. Deși acesta a îndrăznit (ca un veritabil diplomat, nu-i așa?) să-i certe pe votanții noștri. Deși acesta s-a implicat în viața politică românească făcând recomandări electorale. Deși acesta a aplaudat și lăudat frenetic dărâmarea Guvernului PSD, Guvernul Ponta.

Deși acesta s-a declarat #INSPIRAT și puternic emoționat de ieșirile din februarie. Deși democrații diezului strigă „Jos CCR! Sus Klemm!”. Deși, în repetate rânduri, și-a manifestat sprijinul TOTAL pentru instaurarea Republicii Procurorilor. Deși tocmai s-a declarat, în numele SUA, #ÎNGRIJORAT de… intențiile de modificare a „Legilor Justiției”. Deși știm bine cu sprijinul cărei administrații și cărei ambasade a făcut PRAF sistemul judiciar românesc extraordinara doamnă MACOVEI. Deși suntem un stat suveran și independent (cel puțin așa scrie în cărticica aia mică pe care ar trebui cu toții să o respectăm).” a scris politicianul.

Tag-uri: psd, pleşoianu, hotnews, întrebări, macovei, dna, klemm, SUA, Ioan Munteanu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD luat la întrebări de către jurnaliştii de la un site, în urma declaraţiilor lui Pleşoianu despre Klemm: „Vă PROMIT că discutăm…”.

evz.ro

libertatea.ro

rtv.net

wowbiz.ro

b1.ro

cancan.ro

infoactual.ro

unica.ro

fanatik.ro

dcnews.ro

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/button-share-39.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/button-share-39-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Din ceea ce redă deputatul Liviu Pleşoianu, pe contul personal de socializare, reiese că acel site de ştiri se comportă autoritar, ca şi cum ar coordona partidele politice. Iar atunci când vreun lider este mai liber în gândire şi exprimare, acest site intervine şi atrage atenţia că ar trebuie...

Preluat de la EVZ