Marius Constantin și-a reziliat contractul cu Viitorul Constanța

Viitorul Constanța a anunțat azi, prin intermediul site-ului, că Marius Constantin a încetat colaborarea cu campioana României. Oficialii clubului și jucătorul au decis rezilierea contractului de comun acord, fără alte pretenții financiare.

Marius Constantin este al treilea jucător, din lotul de patru fotbaliști aduși în vară, care părăsește echipa de la malul mării. După Andrei Dumitraș și Ovidiu Herea, cărora le-au fost reziliate contractele ieri, a venit și rândul lui Marius Constantin să părăsească Viitorul.

Anunțul a fost făcut prin intermediul site-ului oficial al clubului.

FC Viitorul și Marius Constantin au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Cele două părți au fost de acord cu întreruperea contractului, astfel că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă. Clubul constănțean îi mulțumește lui Marius Constantin pentru aportul adus până acum și îi urează mult succes în carieră!“.

Eric este singurul supraviețuitor dintre jucătorii transferați de Hagi înainte de startul sezonului. În cele 9 meciuri disputate în tricoul echipei lui Hagi, Marius Constantin a strâns 750 de minute.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/marius-constantin-si-a-reziliat-contractul-cu-viitorul-constanta-41732.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/marius-constantin-si-a-reziliat-contractul-cu-viitorul-constanta-41732-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Viitorul Constanța a anunțat azi, prin intermediul site-ului, că Marius Constantin a încetat colaborarea cu campioana României. Oficialii clubului și jucătorul au decis rezilierea contractului de comun acord, fără alte pretenții financiare. Marius Constantin este al treilea jucător, din lotul de patru fotbaliști aduși în vară, care părăsește echipa de...

Preluat de la romania ntv