Unul dintre cele mai critice ziare față de Guvern a anunțat că miercuri urmează să își suspende apariția pe piață.

Cotidianul venezuelean Ultima Hora, critic faţă de Guvern, a anunţat miercuri că îşi suspendă apariţia, pentru că nu are hârtie, după ce a fost timp de 40 de ani principalul ziar din statul Portuguesa, din nord-vestul ţării latino-americane.

Sub titlul “Pauză forţată”, ziarul îşi anuţă decizia într-un editorial publicat cu litere albe, pe fond negru. Jurnaliştii precizează că au consumat tot stocul de hârtie şi că nu au mai primit livrări de două luni, potrivit unei televiziuni de știri, informează Antena3.

“Circumstanţele politice ne obligă să ne oprim. Un ceas sumbru, cu siguranţă, pentru cei 100 de bărbaţi şi femei” angajaţi la ziar, “dar în primul rând funest pentru democraţie şi exercitarea sa”, subliniază autorul editorialului.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Unul dintre cele mai critice ziare față de Guvern a anunțat că miercuri urmează să își suspende apariția pe piață. Cotidianul venezuelean Ultima Hora, critic faţă de Guvern, a anunţat miercuri că îşi suspendă apariţia, pentru că nu are hârtie, după ce a fost timp de 40 de ani principalul...

Preluat de la EVZ