Lionel Messi a fost protagonistul unui moment care a făcut înconjurul lumii, în momentul în care a ajuns la Montevideo cu naționala Argentinei.

Naționala Argentinei va evolua joi noaptea, la Montevideo, împotriva selecționatei Uruguayului, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. În momentul în care „pumele” au ajuns în țara vecină, la hotelul Sheraton, un băiat în vârstă de 11 ani s-a dus glonț spre Lionel Messi pentru a strânge în brațe. Puștiul a fost îndepărtat de bodyguarzi și a început să plângă în hohote, dar superstarul argentinian le-a transmis forțelor de ordine să-l cheme pe copil, pentru a discuta cu el. Cei doi au făcut poze, iar băiatul, emoționat, a continuat să plângă și în momentul în care a acordat un interviu pentru o televiziune locală.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Lionel Messi a fost protagonistul unui moment care a făcut înconjurul lumii, în momentul în care a ajuns la Montevideo cu naționala Argentinei. Naționala Argentinei va evolua joi noaptea, la Montevideo, împotriva selecționatei Uruguayului, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. În momentul în care „pumele” au ajuns în țara vecină,...

Preluat de la EVZ