GALERIE FOTO. Două persoane grav rănite după ce un autocar cu 23 de turiști s-a ciocnit cu un autoturism

Două persoane au fost grav rănite, astăzi, după ce un autocar cu 23 de turiști s-a ciocnit cu un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja, accidentul s-a produs pe DN13, în localitatea Măieruș, unde un autocar și un autoturism s-au ciocnit, două persoane din mașina mică fiind grav rănite.

Două persoane au fost încarcerate în autoturism și s-a încercat salvarea lor“, a declarat Ciprian Sfreja.

Acesta a adăugat că la locul accidentului au intervenit două echipe pentru descarcerare, trei autospeciale SMURD și două Ambulanțe.

Operațiunea de descarcerate a fost foarte dificilă, pentru a putea scoate victimele s-a decopertat autoturismul”, a spus Sfreja.

Potrivit acestuia, o femeie din mașină, rănită în urma impactului, este inconștientă, iar un bărbat rănit este conștient, dar în stare gravă, cu multiple fracturi și traumatism cranio cerebral.

FOTO: ISU Brașov

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/galerie-foto-doua-persoane-grav-ranite-dupa-ce-un-autocar-cu-23-de-turisti-s-a-ciocnit-cu-un-autoturism-41738.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/galerie-foto-doua-persoane-grav-ranite-dupa-ce-un-autocar-cu-23-de-turisti-s-a-ciocnit-cu-un-autoturism-41738-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Două persoane au fost grav rănite, astăzi, după ce un autocar cu 23 de turiști s-a ciocnit cu un autoturism. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Ciprian Sfreja, accidentul s-a produs pe DN13, în localitatea Măieruș, unde un autocar și un autoturism s-au ciocnit, două...

Preluat de la romania ntv