Panică într-un bloc din Constanța unde locatarii au fost evacuați în urma unei explozii, urmată de un incendiu cu degajare masivă de fum, într-un apartament de la etajul 1. Un vecin a reușit să scoată din locuință pe unul dintre copii însă mama și celălalt copil nu au mai putut fi salvați, fiind găsiți, decedați, în dormitor.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 22,00, pompierii fiind alertați că a fost precedat de o explozie auzită într-un apartament de la etajul 1 al blocului C3 de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Apartamentul ar fi locuit de o familie care nu vorbește limba română, fiind de origine slavă, cel mai probabil ucrainieni. Vecinii au sărit în ajutor, reușind, prin fumul gros, să pătrundă în locuință și să scoată o bătrână și un copil de 4 ani. Se pare că mama și celălalt copil nu au mai putut să iasă. 

Până la venirea echipajelor de pompieri, mulți dintre locatarii blocului s-au autoevacuat din bloc din cauza fumului dens care a umplut casa scării. Ceilalți au fost scoși de pompieri. Două autospeciale de stingere, două ambulanțe SAJ și două SMURD cu echipaje complete au intervenit rapid la fața locului. Un vecin care intrase în apartament, copilul și bătrâna salvați, au fost puși în ambulanțe primind oxigen. Au fost, apoi, transportați la spital. Vecinul care salvase bătrâna a refuzat transportul.

Apartamentul este distrus în totalitate. Blocul a fost deconectat de la rețeaua de gaze. Pompierii și poliția investighează cauzele producerii incendiului în care două personae, mamă și fiică, și-au pierdut viața. Se pare că tatăl este plecat la muncă în străinătate.  

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/ambulanta-a-incendiu-bloc-constanta.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/ambulanta-a-incendiu-bloc-constanta-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Panică într-un bloc din Constanța unde locatarii au fost evacuați în urma unei explozii, urmată de un incendiu cu degajare masivă de fum, într-un apartament de la etajul 1. Un vecin a reușit să scoată din locuință pe unul dintre copii însă mama și celălalt copil nu au mai...

Preluat de la EVZ