CONSTANȚA. Campanie de prevenire a furturilor din locuințe: 'Hoții sunt creativi, fii preventiv!'

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța au lansat o nouă campanie de prevenire a furturilor din locuințe, intitulată ,,HOȚII SUNT CREATIVI, FII PREVENTIV!”.

Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populației cu privire la modalitățile de prevenire a furturilor din locuință, prin transmiterea mesajelor cu caracter preventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conțin recomandări destinate autoprotecției și organizarea de acțiuni pentru grupurile țintă.

Activitățile se vor derula în întreg județul Constanța, în perioada august-decembrie anul curent, aceasta fiind inițiată de Inspectoratul General al Poliției Române – Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și Groupama Asigurări.

Polițiștii au derulat o activitate informativ-preventivă în parcul din zona Casei de Cultură din municipiul Constanța, unde au distribuit peste 300 de pliante și 20 de afișe, cetățenilor, asociațiilor de proprietari, centrelor comerciale și au oferit sfaturi și recomandări beneficiarilor campaniei.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-campanie-de-prevenire-a-furturilor-din-locuinte-hotii-sunt-creativi-fii-preventiv-41726.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-campanie-de-prevenire-a-furturilor-din-locuinte-hotii-sunt-creativi-fii-preventiv-41726-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Constanța au lansat o nouă campanie de prevenire a furturilor din locuințe, intitulată ,,HOȚII SUNT CREATIVI, FII PREVENTIV!”. Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populației cu privire la modalitățile de prevenire a furturilor din...

Preluat de la romania ntv