Christoph Daum, selecționerul echipei naționale a declarat că va discuta despre posibilitatea demisiei, la finalul „dublei” cu Armenia și Muntenegru.

Christoph Daum a afirmat că nu ține să rămână în orice condiții în funcția de selecționer al echipei naționale. Neamțul va discuta, despre acest subiect, după ce România va disputa partidele cu Armenia și Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial.

„După un an pot să vă spun că am o cunoaștere mult mai clară a fotbalului din România, știu ce se întâmplă în viața cluburilor din România. Acum sunt mult mai pregătit decât am fost când am devenit selecționerul României. În momentul de față fundamental e meciul împotriva Armeniei. După această dublă putem discuta orice. Dacă rămân, dacă plec. Vă pot asigura că nu cerșesc un loc de muncă“, a afirmat Daum.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Christoph Daum, selecționerul echipei naționale a declarat că va discuta despre posibilitatea demisiei, la finalul „dublei” cu Armenia și Muntenegru. Christoph Daum a afirmat că nu ține să rămână în orice condiții în funcția de selecționer al echipei naționale. Neamțul va discuta, despre acest subiect, după ce România va disputa...

Preluat de la EVZ