Centrul de Tranzit pentru Refugiați va fi în atenția poliției 24 de ore din 24. Aceasta a fost una din primele cerințe ale noului prefect de Timiș.

Prefectul Eva Georgeta Andreaș s-a întâlnit joi, la Instituția Prefectului, cu șefii instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice. Tema întâlnirii s-a referit la întărirea măsurilor de siguranță publică în zona  Centrului de Tranzit în Regim de Urgență Timișoara. Ca atare s-a stabilit ca, începând de astăzi, instituția  să fie în itinerarul de patrulare al agenților de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, care vor monitoriza periodic și în interiorul Centrului de Tranzit în Regim de Urgență,  prevenirea unor eventuale situații de tulburare a ordinii.

Măsura e luată după ce, săptămânile trecute, au fost semnalate altercații.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Centrul de Tranzit pentru Refugiați va fi în atenția poliției 24 de ore din 24. Aceasta a fost una din primele cerințe ale noului prefect de Timiș. Prefectul Eva Georgeta Andreaș s-a întâlnit joi, la Instituția Prefectului, cu șefii instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice. Tema întâlnirii...

Preluat de la EVZ