Mișcări importante în media la începutul noilor ediții de toamnă. Doi prezentatori de la România TV au decis să plece la cea mai mare rivală.

O supervedetă A PLECAT DE LA KANAL D. Primele declaraţii: „Nu mai e vorba de bani…” S-AU SPUS MULTE

Prezentatorii Laurenţiu Matache şi Julia Naghi, care până în această vara aceasta au avut o rubrică de gadgeturi la România TV, au părăsit postul pentru concurentul direct, Antena 3.

Cei doi vor realiza o emisiune tot cu tematică gadget și IT, sub numele 24IT, anunţă paginademedia.ro.

SCANDAL LA ROMÂNIA TV. Codrin Ştefănescu a desfiinţat o invitată: „MADAM BĂSISTA!” Imediat a venit şi replica: „Banii lui Dragnea…”

Emisiunea, ce va debuta pe 10 septembrie, va fi în fiecare duminică, în prima parte a zilei. Julia Nagy a demisionat de la România TV la sfârșitul lunii iunie și a trecut în radio, ca reporter la Știrile Europa FM.

Laurențiu Matache a lucrat la România TV până în luna iulie a acestui an timp de patru ani și jumătate, conform sursei citate.

DEMISIE-FULGER la Antena 3. A fost scandal? „VOI FI SINCER…”

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Mișcări importante în media la începutul noilor ediții de toamnă. Doi prezentatori de la România TV au decis să plece la cea mai mare rivală. O supervedetă A PLECAT DE LA KANAL D. Primele declaraţii: „Nu mai e vorba de bani...” S-AU SPUS MULTE Prezentatorii Laurenţiu Matache şi Julia Naghi, care...

Preluat de la EVZ