ATENȚIE, ȘOFERI! Podul de la Agigea se va închide din nou!

Dat în folosință la începutul verii, pe podul vechi de la Agigea, se va închide din nou. Acest lucru se va întâmpla de săptămâna viitoare.

Potrivit conducerii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, vechiul pod va fi închis în totalitate circulației pe timpul nopții în perioada 5-8 septembrie, între orele 22.00 și 06.00 dimineața.

În această periodă, se vor executa lucrări de reabilitare la cei doi piloni care susțin hobanele înlocuite în ultimii 5 ani. În perioada când podul va fi închis, circulația se va derula pe noul pod. De asemenea, CNAIR anunță că și traficul pe podul Fetești – Cernavodă va fi restricționat în zilele următoare.

Până pe 8 septembrie vor avea loc lucrări de întreținere a căilor de rulare pe podurile dunărene Fetești și Cernavodă. Pentru a nu afecta traficul, acestea se vor face doar în cursul săptămânii, de luni până joi, în același interval 22:00 – 06:00.

Această măsura a fost luată deoarece pe acest segment de drum traficul rutier este încă destul de intens spre și dinspre litoral. În toată această perioadă circulația rutieră se va desfășura pe o bandă pe fiecare sens.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/atentie-soferi-podul-de-la-agigea-se-va-inchide-din-nou-41751.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/atentie-soferi-podul-de-la-agigea-se-va-inchide-din-nou-41751-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Dat în folosință la începutul verii, pe podul vechi de la Agigea, se va închide din nou. Acest lucru se va întâmpla de săptămâna viitoare. Potrivit conducerii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, vechiul pod va fi închis în totalitate circulației pe timpul nopții în perioada 5-8 septembrie, între orele...

Preluat de la romania ntv