Scandalurile în care este implicat Cristian Pomohaci par să nu se mai termine. Potrivit unor informații, acesta și-a construit faima de clarvăzător apelând la un șiretlic demn de filmele cu mafioți. Mai exact, fostul preot și cântăreț de muzică populară își punea oamenii din sat să-i tragă de limbă pe cei care veneau să le „deschidă” cartea. Reamintim că nu este singurul scandal care îl vizează pe Pomohaci. Acesta a fost nevoit să se retragă din preoție, după ce a fost implicat într-un scandal sexual, fiind acuzat de pedofilie.

Mai exact, Cristian Pomohaci și-a creat o adevarata secta in satul Mosuni, potrivit  jurnalistului Viorel Ilisoi de la PressOne. Acesta si-a petrecut o saptamana in „fieful” lui Pomohaci si a descris mijloacele prin care fostul preot si-a creat un adevarat imperiu, spune cancan,ro.


Cristian Pomohaci, mai activ ca niciodată după caterisire! Are în repertoriu cântec, voie bună și glume cu TENTĂ SEXUALĂ


„Ajungea omul vineri in sat, dar popa il programa sa-i citeasca martea sau miercurea”, spune Petru Matei. „Nu se mai ducea crestinul acasa, ca venea de la Vaslui, de la Constanta sau cine stie de unde, ramanea aici. Statea in gazda la acolitii lui Pomohaci. Si acolo, ca oamenii, mai stateau si ei de vorba: ca de ce a venit la Pomohaci, ce necazuri are, ce a visat, ce a patit el sau vreo ruda de-a lui… Ii trageau de limba. Totul i se raporta in secret lui Pomohaci. Si cand el ii deschidea cartea amaratului de strain, inchidea ochii si zicea ca vede aia, adica tot ce fraierul vorbise cu gazda”, scrie Ilișoi.

Cristian Pomohaci, fost preot și în același timp cântăreț de muzică este implicat și în scandal cu fiul unei regretate cântărețe. Mai exact, fiul și soțul regretatei cântărețe Valeria Peter-Predescu îl acuză pe Pomohaci că interpretat o piesă a mamei sale,schimbând versurile, dar păstrând linia melodică. În înregistrarea apărută la Antena3, este prezentată o discuție dintre fiul regretatei cântărețe și Pomohaci, primul cerându-i fostului preot o sumă de bani pentru drepturile ce revin din piesa mamei sale.


Pomohaci, ÎN LACRIMI după O NOUĂ ÎNREGISTRARE. Urmează plecarea din România? VIDEO EXPLOZIV


Familia regretatei artiste Valeria Peter-Predescu l-a dat în judecată pentru ca ar cânta, fără drept, un cântec popular care ar aparține acesteia. Mai mult, Pomohaci chiar recunoaşte că ar fi furat linia melodică a piesei, însă insinuează că s-ar bucura de protecţia unor oameni influenţi din justiţie.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Scandalurile în care este implicat Cristian Pomohaci par să nu se mai termine. Potrivit unor informații, acesta și-a construit faima de clarvăzător apelând la un șiretlic demn de filmele cu mafioți. Mai exact, fostul preot și cântăreț de muzică populară își punea oamenii din sat să-i tragă de limbă...

Preluat de la EVZ