Andi Vasluianu joacă alături de Marcel Iureș și Victor Rebengiuc în filmul Octav, oferind publicului, prin intermediul personajelor lor, o șansă în plus de a se identifica cu povestea din spatele filmului și cu țesăturile umane care o creează.

Andi Vasluianu îl interpretează pe Marcel, fiul lui Spiridon (Victor Rebengiuc), prietenul din copilărie a lui Octav (Marcel Iureș), iar prin rolul său pune în valoare prietenia veche a personajelor interpretate de Iureș și Rebengiuc.

Filmul „Octav” nu este prima întâlnire cinematografică a lui Andi Vasluianu cu cei doi mari actori din distribuție. În anul 2008, tânărul actor juca alături de Marcel Iureș în filmul „Călătoria lui Gruber”, regizat de Radu Gabrea. În sfera teatrului acesta încă joacă cu Marcel Iureș în spectacolul „Vanilla Skype”, al Teatrului Act. Alături de Victor Rebengiuc, Andi a apărut în „Contra timp”, film regizat de Jesús del Cerro, „Cu Lapte Fără Zahar” și serialul „Deschide ochii”. Ambele experiențe artistice au însemnat un început pentru construcția acestui trio de succes: Andi Vasluianu, Marcel Iureș și Victor Rebengiuc, care și-a propus prin jocul actoricesc din „Octav” să înfățiseze publicului o poveste încărcată de emoție și complexitate, din perspectivă umană. 

“Mi-a plăcut să lucrez cu Serge Celebidachi, care este excepțional, atât ca om cât și ca regizor. Pentru mine contează amândouă. Serge este un căutator real, care caută permanent să înțeleagă cum stau lucrurile. Aici, rolul meu a fost mic cu o importanță minoră în economia filmului. A fost o onoare pentru mine să lucrez cu Marcel Iureș și Victor Rebengiuc și mă înclin în fața lor. Am o gramadă de învățat de la ei. Am avut norocul să-i întâlnesc pe amândoi în același loc”, declară Andi Vasluianu.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/andi-vasluianu-in-octav-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/andi-vasluianu-in-octav-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCultură
Andi Vasluianu joacă alături de Marcel Iureș și Victor Rebengiuc în filmul Octav, oferind publicului, prin intermediul personajelor lor, o șansă în plus de a se identifica cu povestea din spatele filmului și cu țesăturile umane care o creează. Andi Vasluianu îl interpretează pe Marcel, fiul lui Spiridon (Victor Rebengiuc),...

Preluat de la EVZ