Alertă la Londra! Mii de persoane, evacuate de pe un stadion

Aproximativ 2.500 de persoane au fost evacuate, joi după-amiază, de pe un stadion din Londra pe care se desfășura un meci de crichet, după ce pe arenă a căzut o săgeată trasă cu un arc, incidentul fiind anchetat de Poliția metropolitană londoneză, relatează site-ul agenției Reuters.

Săgeata a fost trasă în timpul unui meci de crichet între echipele Surrey și Middlesex, pe Stadionul Oval din Londra.

Arbitrul a decis oprirea partidei de crichet după ce pe stadion a fost trasă o săgeată de arc cu lungimea de 30-40 de cm, relatează cotidianul The Guardian.

Poliția a dispus evacuarea celor 2.500 de persoane de pe stadion și investighează incidentul. Nicio persoană nu a fost rănită și, deocamdată, incidentul nu este considerat act terorist.

“Potrivit datelor inițiale, obiectul a fost tras din afara stadionului”, a transmis Scotland Yard.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/alerta-la-londra-mii-de-persoane-evacuate-de-pe-un-stadion-41755.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/alerta-la-londra-mii-de-persoane-evacuate-de-pe-un-stadion-41755-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Aproximativ 2.500 de persoane au fost evacuate, joi după-amiază, de pe un stadion din Londra pe care se desfășura un meci de crichet, după ce pe arenă a căzut o săgeată trasă cu un arc, incidentul fiind anchetat de Poliția metropolitană londoneză, relatează site-ul agenției Reuters. Săgeata a fost trasă...

Preluat de la romania ntv