Grija pentru angajaţi şi încurajarea lor de-a avea viaţă de noapte în Londra, vine din partea unei firme din sectorul muzical care le oferă angajaţilor concediu pentru mahmureală. Din acest moment nu mai trebuie să-şi mintă şeful că sunt bolnavi, pot spune adevărul, că sunt după o beţie.

“Angajații noștri nu vor mai avea nevoie să ne facă să credem că au contactat un virus de 24 de ore sau să simuleze o voce de bolnav,  vor putea să-i spună șefului lor care este problema reală”, a precizat reprezentantul firmei. “A doua zi după o seară stropită cu prea mult alcool este suficient ca salariatul să-i trimită superiorului direct unul dintre emoticoanele “bere”, “bolnav” sau “muzică” pentru a-l anunța că nu poate conta pe el în ziua respectivă”.

“Toată echipa noastră are muzica în sânge, iar unele dintre cele mai mari contracte muzicale sunt semnate după un concert. Avem încredere și vrem ca toată lumea să poată spune cu sinceritate că a profitat de un concert târziu în noapte. Nu merită osteneală de a simula o boală”, a declarat Phil Hutcheon, fondatorul firmei printr-un comunicat transmis AFP.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Grija pentru angajaţi şi încurajarea lor de-a avea viaţă de noapte în Londra, vine din partea unei firme din sectorul muzical care le oferă angajaţilor concediu pentru mahmureală. Din acest moment nu mai trebuie să-şi mintă şeful că sunt bolnavi, pot spune adevărul, că sunt după o beţie. 'Angajații noștri...

Preluat de la EVZ