Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin şi doar la munte, în sudul şi sud-estul ţării vor fi unele înnorări şi cu totul izolat ploi slabe, de scurtă durată.

Vântul va sufla moderat. Temperaturile se vor încadra între 9 şi 29 de grade Celsius, dar minimele vor fi mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali și în Dealurile de Vest. Noaptea, izolat, în special în zonele depresionare, se va semnala ceaţă. De mâine, vremea va deveni frumoasă și se va încălzi, maximele termice urcând la 31 de grade Celsius.

În Capitală, cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile se vor situa între 15 și 26 de grade Celsius. De mâine, vremea va fi frumoasă și se va încălzi, maxima termică atingând, vineri, la 32 de grade Celsius.

rootstireaActualitate/EsentialVremea
Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin şi doar la munte, în sudul şi sud-estul ţării vor fi unele înnorări şi cu totul izolat ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla moderat. Temperaturile se vor încadra între 9 şi 29 de grade Celsius, dar minimele...

Preluat de la EVZ