Premierul Mihai Tudose a lansat, marți, amenințări dure la adresa contribuabililor care nu-și plătesc taxele, apreciind că problema privind colectarea banilor din taxe și impozite la bugetul statului ar trebui să ducă la pușcărie.

Afirmația fără precedent a fost făcută de Mihai Tudose în cadrul unei emisiuni la România TV

“Cine nu va vărsa la bugetul de stat toate impozitele şi dările de stat, va face puşcărie. Angajatorul trebuie să depună toate impozitele. Dacă nu, înseamnă furt. Nu ne mai gândim la alte taxe anul viitor. Va fi 10% sau 0. Asta cu progresivul, uitaţi-o”, a anunțat Mihai Tudose.

Premierul a intervenit și în scandalul manualelor școlare, acuzând editurile pentru această criză și precizând că soluția ar putea fi stabilirea a două manuale de materie, care să fie aprobate prin lege.

E mai simplu manualul de sport. Două tumbe şi gata. Va trebui în această toamnă să stabilim care sunt manualele. Să facem câte două manuale de materie. Nu mai rescriem manuale în fiecare an că Ştefan cel Mare nu mai are vreo luptă şi nici Pitagora nu se gândeşte la o altă teoremă. Pleacă copilul la școală de zici că se mută de acasă. Are nu ştiu câte caiete şi manuale. Toate problemele au fost generate de bătălia editurilor. Să fim normali la cap şi să facem manualele la Monitorul oficial ca să încheiem subiectul. Sunt de importanţă naţională”, a declarat Tudose la România TV.   „Manualul de sport… Toată lumea l-a criticat pe domnul ministru Liviu Pop pentru el. Domnul ministru a fost mai delicat şi nu a spus că el a fost obligat să-l facă, fiindcă aşa l-a pus cineva în program anul trecut, când nişte băieţi mai tehnocraţi un pic au spus că ne trebuie manual de sport”, a declarat Tudose.

Tudose intervine în scandalul manualelor școlare: „Pleacă copilul la școală de zici că se mută de acasă”

La aceeași televiziune, premierul a lansat un război fără precedent împotriva băncilor, lansând un nou val de acuzații. De data aceasta, premierul a prezentat un episod neplăcut din viața personală în relația cu o bancă.

Tudose este în RĂZBOI TOTAL CU BĂNCILE: „Noi suntem proşti? Până aici!” Totul a pornit de la 500 de dolari

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Premierul Mihai Tudose a lansat, marți, amenințări dure la adresa contribuabililor care nu-și plătesc taxele, apreciind că problema privind colectarea banilor din taxe și impozite la bugetul statului ar trebui să ducă la pușcărie. Afirmația fără precedent a fost făcută de Mihai Tudose în cadrul unei emisiuni la România TV.  'Cine...

Preluat de la EVZ