Sorin Cârțu a avut un discurs vehement la adresa lui Christoph Daum, după ce selecționerul german a afirmat că garantează calificarea la Euro 2020.

Sorin Cârțu l-a criticat pe selecționerul Christoph Daum, după ultimele declarații făcute de tehnicianul german. Acesta a spus că naționala României se va califica, fără dubii, la Campionatul European din 2020, sub comanda sa.

„Nu am văzut un neamț mai milog ca ăsta. De prima dată a venit cu subaprecieri față de noi. Eu n-am văzut antrenor să garanteze calificarea. E singurul antrenor din lume care garantează ceva pe viitor. La niciun mare antrenor nu am auzit un discurs de felul ăsta. Ați văzut vreodată un antrenor care să schimbe un sistem de joc într-un ciclu săptămânal de antrenament? Cred că după următorul meci se termină totul. Următorul selecționer ar trebui să fie un român”, a spus Cârțu la Dolce Sport.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Sorin Cârțu a avut un discurs vehement la adresa lui Christoph Daum, după ce selecționerul german a afirmat că garantează calificarea la Euro 2020. Sorin Cârțu l-a criticat pe selecționerul Christoph Daum, după ultimele declarații făcute de tehnicianul german. Acesta a spus că naționala României se va califica, fără dubii,...

Preluat de la EVZ