Un bebeluș aruncat în toaletă de mama sa a fost salvat de polițiști

Un bebeluș aruncat într-o toaletă din spatele curții a fost salvat, astăzi, de polițiști, oamenii legii demarând o anchetă. Nou-născutul, care a fost scos în viață din hazna, a fost transportat la spital, transmite agenția Mediafax.

Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, a declarat, azi, că polițiștii din Gorgota (județul Prahova) au fost sesizați de medicii de la Maternitatea Ploieștii că la unitatea sanitară a venit o femeie care avea semnele unei nașteri, dar nu avea copilul.

Polițiștii s-au dus acasă la aceasta să verifice. Au auzit nou-născutul plângând. Era în toaletă, iar ei l-au salvat. Trăiește. Au fost demarate cercetări pentru a se stabili cum a ajuns acolo“, a declarat Brezeanu.

Medicii de la Ambulanță și pompierii SMURD au fost chemați pentru a-i acorda micuțului primele îngrijiri medicale.

Am fost solicitați la un nou născut aruncat în toaletă la Gorgota. Plângea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova, George Duță.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Florin Chivu, a declarat că nu se știe cum a ajuns copilul în toaleta din spatele casei.

Nu știm dacă a fost intenționat sau accidental aruncat acolo. Cert e că avea încă placenta și era în toaleta din spatele curții”, a declarat Chivu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-bebelus-aruncat-in-toaleta-de-mama-sa-a-fost-salvat-de-politisti-41698.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-bebelus-aruncat-in-toaleta-de-mama-sa-a-fost-salvat-de-politisti-41698-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un bebeluș aruncat într-o toaletă din spatele curții a fost salvat, astăzi, de polițiști, oamenii legii demarând o anchetă. Nou-născutul, care a fost scos în viață din hazna, a fost transportat la spital, transmite agenția Mediafax. Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, a declarat, azi, că polițiștii din...

Preluat de la romania ntv