Un bărbat s-a aruncat de pe un hotel cu 10 etaje după ce a rămas șomer

Un bărbat în vârstă de 45 de ani s-a aruncat, astăzi, de la ultimul etaj al unui hotel, cel mai probabil pentru că rămăsese șomer cu o zi înainte.

Tragedia a avut loc în Călimănești, județul Vâlcea. Purtătorul de cuvânt al Poliției, Sandra Dăscălete, a declarat că bărbatul rămăsese fără loc de muncă, cu o zi în urmă, acesta putând fi motivul pentru care a ales să-și pună capăt vieții.

Bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 10 al hotelului din Călimănești, înainte ca polițiștii să ajungă la el și să încerce să-l convingă să renunțe la gestul său.

Colegii mei au fost anunțați că o persoană intenționează să se arunce, fiind deja pe acoperiș. Au intrat în hotel pentru a discuta cu el, dar până să ajungă sus, bărbatul s a aruncat”, a declarat, pentru Mediafax, Sandra Dăscălete.

Ea a adăugat că, la ora transmiterii acestei știri, politiștii sunt la locul incidentului și efectuează cercetări.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-barbat-s-a-aruncat-de-pe-un-hotel-cu-10-etaje-dupa-ce-a-ramas-somer-41693.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-barbat-s-a-aruncat-de-pe-un-hotel-cu-10-etaje-dupa-ce-a-ramas-somer-41693-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un bărbat în vârstă de 45 de ani s-a aruncat, astăzi, de la ultimul etaj al unui hotel, cel mai probabil pentru că rămăsese șomer cu o zi înainte. Tragedia a avut loc în Călimănești, județul Vâlcea. Purtătorul de cuvânt al Poliției, Sandra Dăscălete, a declarat că bărbatul rămăsese fără...

Preluat de la romania ntv