Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, îl ironizează pe ministrul Educației. Ea a postat, miercuri pe Facebook, o imagine cu o filă din manualul de sport pentru elevii din clasa a V-a, introdus de Liviu Pop, care face referire la „târâre”, însoțită de mesajul „Probabil, tehnica de supraviețuire la PSD!”

„Filă de manual de sport. Probabil, tehnica de supraviețuire la PSD! Pe asta dă banii guvernul Tudose-Dragnea-Tăriceanu!”, a scris Turcan, pe contul personal de Facebook. 

 Controversatul manual de sport a apărut la începutul acestei săptămâni. Iată cum arată manual de sport, care este prețul acestuia și ce editură a câștigat licitația pentru a scoate celebrul manual.

„Da, elevii din clasa a 5-a vor avea manual şi la disciplina educaţie fizică. În 7 august finalizăm licitaţia pentru manualele la care s-au depus contestaţii. Trist este faptul că editurile nu au depus oferte pentru toate disciplinele. Caut soluţii şi pentru aceste situaţii”, a scris Liviu Pop, joi, pe pagina sa de Facebook.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, îl ironizează pe ministrul Educației. Ea a postat, miercuri pe Facebook, o imagine cu o filă din manualul de sport pentru elevii din clasa a V-a, introdus de Liviu Pop, care face referire la „târâre”, însoțită de mesajul „Probabil, tehnica de supraviețuire la PSD!” „Filă de...

Preluat de la EVZ