Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a precizat că proiectul de ordonanță referitor la majorarea salariilor angajaților din penitenciare a fost deja trimis și s-a primit avizul, ca reacție la acuzațiile reprezentanților ANP care susțineau că proiectul nu se va mai dezbate.

„Legea 152/2017 a fost aprobata si avem ordonanta prin care s-a marit nivelul de salarizare. A aparut o diferenta de salarizare intre cei facand parte din aceasi categorie. Proiectul prevede ca in limitele celor 10%, majorarea salariala se aplica si functionarilor din ANP. Avem toate avizele”, a declarat Tudorel Toader.

La rândul său, premierul Mihai Tudose a a venit cu lamuriri la faptul că ședința de Guvern a fost amânată mai bine de o oră:

După ce şedinţa de Guvern a fost amânată cu mai bine de o oră, premierul Mihai Tudose a ţinut să lămurească care au fost motivele care au dus la această decizie.

“Ca sa nu mai fie voci care sa dea raspunsuri ciudate…va spun eu de acum: am asteptat pana cand domnul ministru Toader a avut avizat proiectul privind majorarea salariilor din ANP. Am considerat ca e de bun simt sa intarziem pana e gata proiectul”

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a precizat că proiectul de ordonanță referitor la majorarea salariilor angajaților din penitenciare a fost deja trimis și s-a primit avizul, ca reacție la acuzațiile reprezentanților ANP care susțineau că proiectul nu se va mai dezbate. „Legea 152/2017 a fost aprobata si avem ordonanta prin care...

Preluat de la EVZ