Tânăr motociclist mort în fața spitalului: șoferul care nu a acordat prioritate aducea mâncare soției, medic de gardă

Un tânăr de 24 de ani care-și conducea motocicleta cu viteză foarte mare a murit, noaptea trecută, după ce a fost lovit de o mașină a cărui șofer nu a acordat prioritate. Un alt tânăr, pasager pe motocicletă, este grav rănit.

Accidentul a avut loc chiar în fața Spitalului Județean Vaslui. Din primele cercetări a rezultat că motociclistul conducea cu 150 km/h, atât el cât și celălat tânăr fiind proiectați câțiva metri în urma impactului. Și șoferul mașinii – un bărbat care aducea mâncare soției sale, medic la spitalul respectiv – este vinovat, spun polițiștii, pentru că nu ar fi acordat prioritate.

Evenimentul a avut loc chiar în fața Spitalului de Urgență Vaslui. Un autoturism nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula cu viteză foarte mare. În urma impactului violent, conducătorul motocicletei a decedat pe loc, iar un alt pasager din motocicletă a fost rănit grav.

Conducătorul al mașinii nu a fost rănit. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui pentru agenția Agerpres.

Medicii din interiorul spitalului au auzit bubuitura puternică și au ieșit imediat în stradă, pentru a acorda primul ajutor răniților. Pentru motociclist a fost, însă, prea târziu. Rudele sale au ajuns în fața unității medicale și au devenit agresive, astfel că a fost nevoie de prezența jandarmilor pentru calmarea situației.

FOTO: estnews.ro

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tanar-motociclist-mort-in-fata-spitalului-soferul-care-nu-a-acordat-prioritate-aducea-mancare-sotiei-medic-de-garda-41684.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tanar-motociclist-mort-in-fata-spitalului-soferul-care-nu-a-acordat-prioritate-aducea-mancare-sotiei-medic-de-garda-41684-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un tânăr de 24 de ani care-și conducea motocicleta cu viteză foarte mare a murit, noaptea trecută, după ce a fost lovit de o mașină a cărui șofer nu a acordat prioritate. Un alt tânăr, pasager pe motocicletă, este grav rănit. Accidentul a avut loc chiar în fața Spitalului Județean...

Preluat de la romania ntv