A devenit o modă prin Galaţi închirierea unor maşini care apoi să fie distruse în accidente rutiere. Mai rău este faptul, susţine patronul firmei de închirieri, că cei care le-au închiriat nu păţesc nimic. Patronul în cauză susţine că afacerea i s-a dus de râpă din cauza unui…interlop!

Un patron al unei firme de închirieri auto din Galaţi, a povestit că afacerea i s-a dus de râpă din cauza unui interlop din oraş, Petrică Ioan Donciu, care a închiriat de la el mai multe limuzine de lux, prin persoane interpuse. Donciu (34 ani) este cunoscut ca proxenet, având la activ şi o condamnare, în Italia, după ce carabinierii l-a arestat pentru că a constrâns prin violenţă mai multe românce să se prostitueze, potrivit cancan.ro care citează site-ul adevărul.

Trei limuzine dintr-o lovitură…

Trei maşini au încăput pe mâna acestuia, aparţinând societăţii Este Auto România, marca WM şi toate au fost distruse, a povestit patronul acesteia Cristian Vasile, pentru adevărul.ro. Cu prima maşină a fost implicat într-un accident, fugind de poliţia rutieră, a lovit o altă maşină iar apoi l-a abandonat în spatele unui bloc cu geamurile deschise, deşi afară ploua.

Poliţia nu l-a prins şi a venit la…patronul firmei de închirieri, considerând că el a fost la volan.„Ei nu ştiau unde dispăruse maşina. M-am oferit să le-o găsesc eu după poziţia GPS şi i-am condus la locul unde o abandonase. Le-am cerut să cheme criminalistica pentru amprente. Au spus că nu este cazul. Atunci ne-am dat seama că Poliţia nu are niciun chef să prindă infractorii“, a spus Cristian Vasile, potrivit jurnaliştilor. O altă maşină de-a lui a scăpat cu turbina stricată după mai multe ”linuţe” iar a treia a fost abandonată tot după o urmărire eşuată a poliţiştilor.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
A devenit o modă prin Galaţi închirierea unor maşini care apoi să fie distruse în accidente rutiere. Mai rău este faptul, susţine patronul firmei de închirieri, că cei care le-au închiriat nu păţesc nimic. Patronul în cauză susţine că afacerea i s-a dus de râpă din cauza unui...interlop! Un patron...

Preluat de la EVZ