Statele Unite au simulat atacuri nucleare, în contextul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord

Armata americană a efectuat două teste care au simulat atacuri nucleare, într-un poligon militar din statul Nevada, în contextul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord.

Avioane militare americane “au efectuat două zboruri-test, cu bombe de tip B61-12, pe 8 august, la Poligonul Tonopah din Nevada”, transmite Administrația pentru Securitate Nucleară, din cadrul Departamentului american al Energiei.

“Două dispozitive care nu erau încărcate cu focoase nucleare au fost lansate din avioane de vânătoare F-15E care decolaseră din Baza aeriană Nellis; au fost evaluate funcțiile nonnucleare ale armelor și capacitatea de lansare a avioanelor”, precizează instituția, într-un comunicat publicat pe site-ul propriu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/statele-unite-au-simulat-atacuri-nucleare-in-contextul-tensiunilor-cu-regimul-din-coreea-de-nord-41716.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/statele-unite-au-simulat-atacuri-nucleare-in-contextul-tensiunilor-cu-regimul-din-coreea-de-nord-41716-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Armata americană a efectuat două teste care au simulat atacuri nucleare, într-un poligon militar din statul Nevada, în contextul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord. Avioane militare americane 'au efectuat două zboruri-test, cu bombe de tip B61-12, pe 8 august, la Poligonul Tonopah din Nevada', transmite Administrația pentru Securitate...

Preluat de la romania ntv