George Maior, ambasadorul România în SUA, a avut o serie de replici cu liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Înfuriat de cuvintele lui Dragnea, care le-a recomandat diplomaților străini detașați în străinătate să fie eficienți în promovarea intereselor economice ale țării, George Maior i-a oferit acestuia un răspuns dur.

Citește: Dragnea, VALET la PROPRIU. Cum ducea sticlele de VIN șeful PSD. Dezvăluiri despre comisionul celebru Citește: Kovesi despre noaptea alegerilor din 2009. Răspunsul în 7 pagini

„Îi recomand și eu domnului Dragnea să asigure resursele, din punct de vedere al guvernarii, pentru ambasade, pentru a realiza acest lucru. Ambasadele fac acest lucru cu resurse foarte limitate și reușesc, totuși, lucuri destul de utile pentru diplomația economică și ideea de a atrage investiții străine în România.

Citește: Cum s-a desfășurat prietenia pe filiera Maiore-Dragnea

Bineînteles că acest lucru depinde de felul în care Guvernul reușește să creeze un cadru fiscal stabil, clar, predictibil, o birocrație mult mai puțin stufoasă. Faptul că aplicarea legii este clară din punctul de vedere al investitorilor străini, și aici mă refer la domeniul corupției…toate aceste lucruri vin de la sine, într-un fel, dacă ele sunt realizate în plan intern”, a declarat George Maior pentru Digi24.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
George Maior, ambasadorul România în SUA, a avut o serie de replici cu liderul PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Înfuriat de cuvintele lui Dragnea, care le-a recomandat diplomaților străini detașați în străinătate să fie eficienți în promovarea intereselor economice ale țării, George Maior i-a oferit acestuia un răspuns...

Preluat de la EVZ